Bij binnenkomst op de Frank Sanders Akademie valt meteen op dat de gang versierd is met posters, gedichten en verhalen. Er hangen verhalen over conflicten die de krantenkoppen niet haalden en brieven gericht aan de toekomst geschreven door de studenten.

De toekomst was ook de rode draad in de cabaretvoorstelling. Het is een goede traditie op de Frank Sanders Akademie dat de derdejaars studenten zich verdiepen in bestaand Nederlands cabaretrepertoire. Cabaret is een populaire vorm van amusement, die meestal bestaat uit de combinatie van verhalen vertellen, grappen maken, theater, dans, zang en/of poëzie.

 

Het werd een bijzondere avond in een uitverkochte studio waarin de derdejaars het repertoire konden gebruiken om hun persoonlijke kijk op de wereld te delen en letterlijk en figuurlijk hun stem te laten horen.

Spelers: Rheza Häger, Melissa van Hengstum, Mees de Heus, Shahinez de Leeuw, Karlijn van der Linde, Youri Ouwerkerk, Bente Stoelwinder, Liesl Torfs, Ophelia Vander Beken, Delaja Verduin, Lente de Vries, Richannel Wesker en Dané Wessels.

Onder leiding van Wil van de Meer en Hilmar Leujes.