Met frisse moed, extra energie en de gekende positieve ingesteldheid, kijkt Deep Bridge vooruit naar het nieuwe musicaljaar 2022. “Door de recente maatregelen werden we verplicht om een aantal producties uit te stellen en door te schuiven. Dankzij de inspanningen en het begrip van velen, zijn we erin geslaagd om opnieuw een sterke agenda in elkaar te steken. We zijn alle betrokkenen daar erg dankbaar voor”, klinkt het bij Deep Bridge.

De Vlaamse versie van ‘The Sound of Music’ schuift door naar het voorjaar en start op 31 maart 2022 met try-outs in de Antwerpse Stadsschouwburg. Aansluitend volgt op zondagnamiddag 3 april 2022 de feestelijke première. Vanaf 21 april 2022 spelen de voorstellingen in Trixxo Theater Hasselt. De nieuwe speeldata voor Capitole Gent worden binnenkort bekendgemaakt.

 

Door de verhuis van ‘The Sound of Music’ naar het voorjaar, schuift de hitmusical ‘MAMMA MIA!’ door naar de zomermaanden. Vanaf 12 augustus 2022 speelt deze in Stadsschouwburg Antwerpen en vanaf 16 september 2022 in Trixxo Theater Hasselt.

De sprookjesmusical ‘Robin Hood & ik’ gaat in het najaar van 2022 op tour langs de Vlaamse theaterzalen, inclusief een voorstelling in Stadsschouwburg Antwerpen.De voorstelling van 4 januari 2021 verhuist naar 20 november 2022. 

 De sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ (maart), ‘RENT’ (september) , en ‘Charlie and the Chocolate Factory’  (december) vinden plaats zoals voorzien. Mensen die tickets hebben gekocht voor één van de verplaatste voorstellingen, worden persoonlijk verder geïnformeerd en gecontacteerd. Meer info en tickets voor alle voorstellingen vind je op www.deepbridge.be