In ‘Stars on Stage’ worden bekende Nederlanders uit zeer diverse hoek, van rapper tot Olympisch sporter, van fotomodel tot volkszanger, door professionals uit de musicalwereld klaargestoomd voor de rol van hun leven: overtuigen en verrassen in een groots musical optreden. Alle populaire musicalsongs komen voorbij! 

De deelnemers zijn vandaag bekend gemaakt: John de Bever, Glen Faria, Sylvia Geersen, Emma Heesters, Gerard Joling, Susanna Klibansky, Lisa Loeb en Michel Mulder.

Albert Verlinde en Paul de Leeuw zijn te zien als vaste recensenten. In dit grootse entertainment programma gaan de bekende namen, onder leiding van presentatoren Jamai Loman en Buddy Vedder, de strijd met elkaar aan. De BN’ers staan voor de uitdaging van hun leven: opgeleid worden tot musicalster. Musicalkenners Albert en Paul beoordelen de optredens van de deelnemende sterren met hun scherpe oog en delen hierna hun sterren uit. Wie van hen krijgt de beste recensies en ontvangt de meeste sterren? En wie moet helaas het musicaltoneel verlaten? ‘Stars On Stage’ is vanaf 5 januari te zien bij RTL 4.

In het programma worden de twee theatericonen steeds bijgestaan door twee wisselende recensenten, bekende gezichten uit de theaterwereld. Elke week verschijnen de deelnemers volledig getransformeerd in een rijk aangeklede theaterclub, met een grootse performance waarin beroemde musical songs, choreografie, decors en kostuums samenkomen. De grote vraag is: welke BN’er kan de titel musicalster toevoegen aan zijn/haar CV?