Pas afgestudeerden van verschillende muziektheater- en musicaltheateropleidingen krijgen toch de kans te laten zien wat ze kunnen. Op 4 november (Theaters Tilburg), 14 november (Theater de Stoep) en 30 november (DeLaMar Theater) tonen ze gezamenlijk de diversiteit van het muziektheatergenre. Samen met o.a. Willemijn Verkaik, Noortje Herlaar en Edwin Jonker bezingen zij een theatrale toekomst waarin ‘later al lang is begonnen’. De gastartiesten verschillen per voorstelling waardoor elke avond opnieuw een verrassing is. De kaartverkoop is reeds gestart via de theaters. 

Vanwege het wegvallen van de afstudeervoorstellingen in het seizoen 2019-2020 bedacht Stichting NANOEK een muzikaal ‘Gesamtkunstwerk’. Het doel is om een artistiek hoogwaardige montagevoorstelling neer te zetten waarbij alumni van verschillende theateropleidingen (Fontys, ArtEZ, Lucia Marthas, Codarts) de gelegenheid krijgen zich te presenteren aan het publiek en belangrijke stakeholders binnen het werkveld. Hierbij krijgen ze kwalitatief hoogwaardige begeleiding en vanuit het meestergezel-principe staan ervaren ‘grote namen’ uit de muziektheaterwereld samen met hen op het toneel.

We tillen de voorstelling graag naar een nog hoger niveau. Bij Voordekunst werft de stichting donaties ten behoeve van décor, kostuums, rekwisieten en repetitieruimte: https://www.voordekunst.nl/projecten/10812-de-nieuwe-lichting-1

Gastartiesten (wisselend per avond)

Willemijn Verkaik, Edwin Jonker, Renée van Wegberg, Noortje Herlaar, Doris Baaten, Lucretia van der Vloot, Job Greuter

Team 

Regie: Anouk Beugels (Stichting Nanoek)
Muzikale leiding: Jeroen Sleyfer
Choreografie: Daan Wijnands, Lucas Schilperoort
Vocal coaching: Marco Hoving, Jack Breikers
Initiatiefnemers/productie: Dominique de Bont, Sterre Verschoor
Uitvoerend producent: Daniëlle Kersten