Volle Zaal Producties speelt de eerste voorstellingen van haar nieuwe familiemusical Omnia in Theaterhuis de Berenkuil in Utrecht.

Omnia

Op een plek voorbij je mooiste dromen, diep in de bossen van het Donkere Woud en verscholen voor hen die niet kunnen lezen, ligt het magische oord Omnia. Jarenlang regeren de goede prins Bonifacius en kwade prinses Hiranur in vrede en balans over het land. Maar op een avond ging het mis; in de poging het kwaad uit Omnia te verjagen werd prinses Hiranur van de zijde van haar broer prins Bonifacius getrokken. Het land werd verwoest en verhalen werden vernietigd.  Ver buiten Omnia groeit een meisje op in de beschermende armen van haar ouders. Al van kleins af aan luistert Dilly naar de verhalen uit haar favoriete sprookjesboek Omnia. Maar dan wordt die wereld werkelijkheid; Dilly wordt naar Omnia gehaald om het land te redden. Ze duikt in het sprookjesboek en schiet te hulp. Hier begint het magische avontuur. Ze trekt het land in op zoek naar antwoorden en heeft bijzondere ontmoetingen met de sprookjesachtige inwoners van Omnia. Zal het haar lukken om Omnia te redden?

Omnia is een fantasierijke, komische en avontuurlijke familiemusical (7+) over jezelf, als kind, ontdekken en opgroeien in een maatschappij waar geluk gelijk staat aan succesvol zijn en presteren zo belangrijk is. Wat gebeurt er als je niet de kans krijgt om te leren van tegenslagen en verdriet, als er enkel goed is en geen kwaad? Als je niet leert zelfredzaam te zijn? Groei je dan op tot een gelukkige volwassene? Stof tot nadenken voor jong en oud. 

Cast & Crew

Maud Swinkels is Dilly.
Rick Duijst-Bergervoet is Prins Bonifacius, Wardan, Roef, Aldemar en Oude Beuk. 
Isa Gommers is Muriëlle, Kleine Hazelaar en Prinses Hiranur. 
Janneke Hetharia is Liv, Grote Wilg en Lovis. 
Amber Sluis is Koningin Rania, Verena en Rika. 
Sven Stevens is Fergus, Koning Balthazar en Lakei Aegidius. 

Jean-Paul Duijst-Bergervoet is artistiek leider, schrijver en regisseur.
Jacob de Groot is componist. 
Rick Duijst-Bergervoet is kostuum- en decorvormgever. 
Amber Sluis is choreografe.
Lenneke Feenstra is zakelijk leider.

Praktische informatie

Omnia is gemaakt voor iedereen van 7 jaar en ouder. De voorstelling duurt 60 minuten en is zonder pauze.

Voorstellingsdata

Openbare voorstellingen

10 oktober 2021, 15:30 uur & 19:30 uur
21 oktober 2021, 19:30 uur 

Omnia is ook te boeken voor scholen en BSO groepen, bekijk de website voor de mogelijkheden! Kaarten zijn te reserveren op www.vollezaalproducties.nl/tickets-2/

Locatie 
Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166 te Utrecht.

Foto Stephan Markus