Op zaterdag 4 september 2021 vindt in Schouwburg De Kring in Roosendaal het Musical Summer Concert plaats. Dit zal de allereerste voorstelling van het nieuwe theaterseizoen zijn die hier in het theater te zien is. De cast bestaat uit talenten die de afgelopen jaren hun sporen in verschillende musicals al ruimschoots hebben verdiend: Jolijn Henneman, Nienke Latten, Linda Verstraten, Elindo Avastia en Jeroen Robben. Billy Maluw en André van Damme zijn verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding. Ook zal een grote groep studenten van de theateropleiding Codarts en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten een groot ensemble vormen tijdens de concerten. De kaartverkoop voor de twee voorstellingen (om 19.30 en 21.30 uur) van het Musical Summer Concert is inmiddels van start gegaan via www.dekringroosendaal.nl

Jolijn Henneman, speelde de hoofdrol van Sophie in de meest recente productie van MAMMA MIA! en was o.a. te zien was in Grease en Showponies. Nienke Latten speelde de rol van Jasmine in de Disney musical Aladdin in Stuttgart en was in Nederland onder andere te zien in de Efteling musical De Gelaarsde Kat. Komend theaterseizoen zal zij te zien zijn als Mira in One de musical. Linda Verstraten was o.a. te zien in Disney’s Musical Tarzan als Jane & Kala en in Kinky Boots als Nicola. Komend jaar speelt zij Kate McGowan in de musical Titanic. Elindo Avastia was te zien in de ABBA musical Mamma Mia! en Kinky Boots. Jeroen Robben was te zien in de musicals We Will Rock You en Beauty and the Beast. Momenteel is hij te zijn in TINA, de Tina Turner musical. Billy Maluw was als singer/songwriter onder ander te zien in The Voice of Holland en is een veelgevraagd begeleider voor musicalsterren als Pia Douwes, Stanley Burleson en vele anderen. André van Damme is al meer dan 25 jaar veelgevraagd drummer bij inmiddels meer dan 70 musicals en theaterproducties van o.a. De Graaf en Cornelissen en Stage Entertainment.

Het Musical Summer Concert staat garant voor anderhalf uur genieten van de mooiste musicalhits. Hits uit de carrières van de artiesten zullen in het concert niet ontbreken. Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als Les Misérables en MAMMA MIA! zijn te horen, ook nieuwe hit-musicals en off-Broadway producties maken deel uit van dit musicalprogramma.

Het Musical Summer Concert wordt geproduceerd door Nathan Markuszower, “Ik ben enorm blij en trots dat we het theaterseizoen in de Kring in Roosendaal mogen aftrappen met ons Musical Summer Concert. De samenwerking met het theater verloopt uitstekend en ik verheug me op een mooie aftrap van een prachtig theaterseizoen! ”

Naast de vijf solisten en de twee muzikanten, hebben we een prachtig koor/ ensemble bestaande uit studenten van de theateropleiding Codarts en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Dit ensemble bestaat uit Anh Khoa Tran, Bas van Rijswijk, Belle Zimmerman, Brecht Coppers, Clarissa Bruhn, Demi Hubers, Djin Kastje, Emilio Moreno Arias, Fien Meesen, Friederike Bauer, Julia Pera, Lisa Drinkwater, Martijn Smids, Nikie Verberne, Pamela Kroes, Silvana Rocha, Sophie Janssens, Suzanne van der Els, Valerie Lai, Wera Misset en Romy Peters

MUSICAL SUMMER CONCERT

Locatie            Theater De Kring, Kerkstraat 1, 4701 HT Roosendaal, Nederland

Datum             Zaterdag 4 september 2021

Tijd                 19.30u & 21.30u

Tickets & info www.dekringroosendaal.nl