The Hague Beach Stadium brengt samen met haar creatieve partners een unieke combinatie van bewegen aan zee door cultuur en sport met elkaar te verbinden. De behoefte aan bewegen, samen zijn, uit te gaan blijft, na de versoepelingen in regelgeving omtrent het Corona – virus, groot.

Dansen is daarbij een uitstekende en zeer gezonde manier om fysiek en mentaal te ontladen. Met haar nieuwe ‘special work-out’ programmering brengt The Hague Beach Stadium sport, cultuur en de uitgaansbehoefte samen.  Op zaterdag 4 juli, trapt topartieste, actrice en zangeres April Darby af met een speciaal door haar ontwikkelde dance work-out voor jong en oud. Op zondagmorgen 5 juli kunnen kinderen vanaf 8 jaar tot 16 jaar deelnemen aan de Family Dance Work-out. Ouders zijn dan ook van harte welkom om samen met hun kind deel te nemen.

April Darby, bekend van haar rollen in musical producties als ‘Sister-Act’ en ‘The Bodyguard’, deelname aan ‘American Idol’, ‘The Voice of Holland 2020 live shows’ en als de stem van ‘Naila’ in ‘The Lion King Movie NL’, brengt je in haar work-outs de kneepjes van het professionele dansen. Een unieke kans om te sporten en de heupen soepel te maken met een van Nederlands beste topperformers in het entertainment vak. 

 Jij kunt nu met 20% korting hier naar toe.  Code: dans2020 (Verzilver de korting door deze in te voeren bij aankoop van de tickets in onze webshop) tickets: www.shop.beachstadium.com. Wees er snel bij!