Dinsdag 19 mei was het alweer het vijfde concert van Steven Roox Live met de titel Back on Track. Dit keer bestond de cast uit; Vajèn van den Bosch, Dana van der Geer, Stanley Burleson, Marcel Visscher en Steven Roox. De muzikale begeleiding was dit keer in handen van Stef de Hond

De komende week kun je hier het concert nog terug zien.

Dit concert vind plaats op een bowlingbaan in Breda met de toepasselijke naam Vier Hoog waar een bowling, Lasergame en Escaperoom gevestigd is die nu nog gesloten moet blijven.

Stanley Burleson

Stanley Burleson volgde zanglessen bij onder anderen Gerard Meyer, Jan Polak, Adriaan van Limpt, Frits Hassoldt en Alberto ter Doest. Daarnaast kreeg hij dansles van Tine Teeling, Ineke Huissen en Rick Atwell.

Stanley speelde in Cats (1987/2006), Evita (1995/2007), Zeldzaam, Les Misérables, Move, Adèle In Casablanca, Simone & Friends, Karin In Concert, La Bloemen, La On Tour, Musicals In Concert, Musicals In Ahoy’ (2002/2004/2006), Faya, Miss Saigon (2006/20012), Joe – De Musical, Chicago, Elisabeth, Fosse, 3 Musketiers, Passion, Beauty And The Beast, Disney’s Musical Sing-a-Long en La Cage Aux Folles. Op dit moment speelt Stanley in Sister Act de rol van Curtis.

Won de Gouden Notekraker (1998), een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol (Elisabeth & Passion) en voor Beste Choreografie (Ciske de Rat). Hij sleepte samen met zijn compagnon de nominatie Beste Choreografie voor JOSEPH And The Amazing Technicolor Dreamcoat in de wacht.

Vajen van den Bosch

Vajèn van den Bosch speelde als kind al in verschillende professionele musicalproducties, zoals The Sound of Music, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat , Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Klaas Vaak. Afgelopen jaren was Vajèn te zien in The Sound of Music (Liesl), De Gelaarsde Kat (prinses Tessa), Grease (Sandy), Musical in Concert (soliste) en On Your Feet! (Gloria Estefan) en Paramour in Hamburg. Meest recent was Vajèn te zien als Indigo in de musical Kinky Boots.

Vajèn eindigde in de finale van de allereerste The Voice Kids. Naast hoofdrollen in verschillende musicals speelde Vajèn ook een hoofdrol in de films SpangaS in Actie, Hart Beat en First Kiss. Vajèn spreekt veel stemmen in voor series en films. Zoals de stem van Vaiana in de Disneyfilm Vaiana, Moxy in Ugly Dolls, Maya in Maya de Bij, en vele anderen. Voor de commercial van WNF zong Vajèn “Walking in the air”. Op televisie was Vajèn te zien in de series SpangaS, Nieuwe Tijden, Ghostrockers en De Spa.

Dana van der Geer

Dana is geboren in Voorburg en zong op jonge leeftijd al mee in een kinderkoor. Tijdens de middelbare school volgde ze een extra theaterklas op school. Na het behalen van haar VWO diploma begon ze in 2014 aan de studie musicaltheater aan de dansacademie in Tilburg om na 2,5 jaar de overstap te maken naar de studie muziektheater waar ze in mei 2019 is afgestudeerd.

Tijdens haar studie heeft ze les gehad van onder andere Edward Hoepelman, Katrien Verheijden, Marc Krone, Brigitte Odett en Florian Boutonnier. Ook heeft ze tijdens haar studie Hedy la Rue in How To Succed In Business Without Really Trying gespeeld, was ze te zien in Titanic onder regie van Paul Eenens en vervulde ze de rol van Charlotte Malcolm in A Little Night Music onder regie van Koen van Dijk.

Naast haar opleiding is Dana sinds 2017 werkzaam als zangeres o.a. bij meidengroep The Gatsby Girls.

Marcel Visscher

Marcel voltooide de Fontys Dansacademie in Tilburg, specialisatie musicaltheater. Volgde zanglessen bij Edward Hoepelman, Alberto ter Doest en Margot Giselle.

Hij was te zien in de theatervoorstellingen Caro, De Gelaarsde Kat, Disney’s Beauty and the Beast, Moeder, ik wil bij de Revue, Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme, Shrek de Musical, Miss Saigon, Petticoat, Hairspray, Les Misérables, Cats, Love Me Just A Little Bit More, Musicals In Concert 2, 3 Musketiers, Saturday Night Fever, Chicago en Oliver!

Marcel won in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn vertolking van de rol van Corny Collins in Hairspray.

Steven Roox

Speelde in de o.a. de Tsaar in Anastasia,  Anthony Hope in Sweeney Todd en Jip in Was Getekend Annie M.G. Schmidt. Was de jaren daarvoor te zien in Ciske de Rat, Beauty and the Beast, Soldaat van Oranje, Hij Gelooft in Mij, Sprookjesboom, als Peter Pan in Peter Pan: The Never Ending Story en in Domino de Musical.

Steven rondde eerst een bacheloropleiding communicatiemanagement af om daarna muziektheater te studeren aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, waar hij in 2012 afstudeerde. Kreeg daar zangles van Ivar Costenoble en Edward Hoepelman.

Speelde dit jaar Anthony Hope in Sweeney Todd en Jip in Was Getekend Annie M.G. Schmidt. Was de jaren daarvoor te zien in Ciske de Rat, Beauty and the Beast, Soldaat van Oranje, Hij Gelooft in Mij, Sprookjesboom, als Peter Pan in Peter Pan: The Never Ending Story en in Domino de Musical.

Speelde vaste rollen in Campus 12 en Galaxy Park (Studio 100). Is oprichter van RooxLive.

Lees ook:
Musicalsites in gesprek met: Willemijn Maandag
Red het Polanen Theater en bied mee op de veiling!!