De  grote actie voor het ongesubsidieerde Polanentheater is meer dan geslaagd. In een online uitzending die op Youtube en Facebook plaatsvond kwamen veel artiesten langs om hun steentje bij te dragen.

De opbrengst  van deze fundraising bedroeg maar liefst Euro 61.775,85. Veel meer dan de beoogde Euro 50.000,- die de organisatie voor ogen had. Onder andere door een veiling , optredens en vele andere initiatieven is dit meer dan mooie resultaat behaald.

René van Kooten, Lone van Roosendaal, Anouk Maas, Jon van Eerd, Willemijn Verkaik, Tony Neef en vele anderen waren van de partij en maakten van deze middag een onvergetelijke ervaring voor het Polanentheater en haar gasten die de toekomst wat zonniger in kunnen zien.

Polanentheater

Het oergezellige Polanentheater straalt een warme en intieme sfeer uit. Het theater is gevestigd in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam en is een begrip in de Nederlandse toneel- en muziekwereld. Een plek bij uitstek om voorstellingen te spelen of om in alle rust een productie voor te bereiden, in elkaar te zetten, te repeteren en te monteren.

Klik hier voor meer informatie over het Polanentheater

Lees ook:
Musicalsites in gesprek met: Willemijn Maandag