Tijdens de eindvoorstellingen op 23, 24 en 25 juni, vormen de studenten van de MusicAllFactory Volwassenen de casts voor twee adembenemende voorstellingen. De laatste maanden van het seizoen, slaan de musicalstudenten de handen ineen en werken toe naar het sprankelende einde van het jaar. Vier leerjaren aan sterke solisten en krachtige ensembles zullen je verrassen tijdens de eindvoorstellingen van de MusicAllFactory Volwassenen. 

Deze voorstelling gaat onder andere over grensoverschrijdend gedrag, dit zou als aanstootgevend kunnen worden ervaren. De adviesleeftijd is vanaf 12 jaar.

Bestel snel kaarten via deze link https://bit.ly/3qnL98A.

Audities voor MusicAllFactory

Steel jij de spotlight? Wil je van musical je vak maken en doorstromen naar een muziek- of musicaltheater vervolgopleiding? Dan is de MusicAllFactory echt iets voor jou!

MusicAllFactory van Factorium! Hartje Tilburg, tegenover dé Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys, werken professionele MAF-docenten met studenten om ze klaar te stomen voor het grote werk. Ze worden opgeleid tot een professionele musicalperformer met makerskwaliteiten in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. Of zoals de studenten zeggen: ‘Je mag hier fouten maken, je mag erom lachen, het is keihard werken en je komt er door de professionaliteit van de docenten achter dat je veel meer kunt dan je denkt.’ Maatwerk dus!

Audities

MAF Junior en Jongeren 1e ronde zang: 25 juni

MAF Volwassenen 1e ronde zang: 7, 8 en 9 juli

Credits artwork: Jikke van Giffen