De Zwitserse Chiara Egger studeerde afgelopen maandag af met haar master recital ‘Now What’. Chiara heeft, voordat ze de Masteropleiding Fontys volgde, al opleidingen afgerond in Spanje en Duitsland.  Nu was het haar beurt in Theater De Nieuwe Vorst in Tilburg.

De rode draad van haar afstudeervooorstelling was een huwelijksaanzoek en alle vragen en twijfels die met het huwelijk gepaard kunnen gaan. Want stel je voor wat er allemaal kan gebeuren. Aangezien ze al vier keer getrouwd was, toen ze op de basisschool zat, heeft ze haar twijfels.

De voorstelling begint als een vrouw haar slotapplaus in ontvangst neemt en plotseling haar vriend op het toneel staat. Hij dreigt haar ten huwelijk te vragen en ze raakt volledig in paniek. Gedurende de voorstelling ziet ze toch wel de voordelen van het huwelijk en als ze denkt dat ze tijdens het laatste nummer wordt gevraagd om te trouwen is ze er helemaal klaar voor.

Chiara heeft een prachtige, heldere stem en weet de liedjes goed over te brengen. Chiara speelde haar recital onder de bezielende regie van Pia Douwes. Haar tegenspeler was Ramon Andriessen en Steven van Gool begeleidde haar op de vleugel.