Maak je klaar voor een onvergetelijke avond theater vol humor, muziek en herkenbare situaties! Dit najaar betreden komiek Arijan ‘Adje’ van Bavel en TikTok-sensatie Esmee Joanna het toneel in een gloednieuwe revue: ‘Oh buurman, wat doet u nu? Revue!’ Het duo brengt een voorstelling vol hilariteit, waar geen burenruzie te gek is en geen heg te hoog om overheen te gluren. ‘Oh buurman, wat doet u nu? Revue!’ is vanaf eind september te zien in theaters door heel Nederland.

Arijan en Esmee zijn in het dagelijks leven elkaars buren in Tilburg. ‘Oh buurman, wat doet u nu? Revue!’ belicht op komische wijze de ups en downs van het naast elkaar wonen. Zo is Arijan nooit jaloers op de 1.1 miljoen TikTok-volgers van Esmee. En Esmee heeft er nooit problemen mee dat Arijan weleens naakt door de tuin loopt. Met het thema ‘buren’ als uitgangspunt zetten ze het theater op z’n kop met hun liedjes, sketches, typetjes en korte conferences. Van het lenen van een kopje suiker tot onaangekondigde bezoekjes; geen enkele burenergernis blijft onbesproken. Wat maakt een goede buur eigenlijk beter dan een verre vriend?

‘Oh buurman, wat doet u nu? Revue!’ wordt geregisseerd door Paul van Ewijk. Het script is geschreven door Hidde Nieuwland en de muziek gecomponeerd door Edwin van Hoevelaak. Het creatieve team wordt gecompleteerd door Joris van Veldhoven (decorontwerp), Thijs van Duursen (lichtontwerp) en Daan Scholten (geluidsontwerp). De revue wordt geproduceerd door Arijan van Bavel en Esmee Joanna.

Arijan van Bavel

Arijan van Bavel staat sinds zijn 12e al op het toneel. Bij het grote publiek brak hij door als ‘Adje’, een type dat hij van 2004 tot en met 2009 speelde in de tv-shows van Paul de Leeuw. Op het hoogtepunt keken er wekelijks ruim 3 miljoen mensen naar de grappen en grollen van het hilarische duo. Al 18 jaar speelt en produceert Arijan theatervoorstellingen. Naast acteur is Arijan ook ondernemer. Zo heeft hij 10 jaar lang een pretpark geëxploiteerd en is hij tegenwoordig naast acteur ook vaktherapeut drama.

Esmee Joanna

Esmee Joanna is in korte tijd uitgegroeid tot een ware online sensatie. Haar hart klopt al vroeg voor theater en entertainment. Als kind speelt ze in verschillende producties van Joop van den Ende, waarna ze haar passie volgt door bij Fontys Muziektheater te gaan studeren. Deze eigen theatertournee met Arijan is voor haar een droom die uitkomt. Met meer dan 1,5 miljoen volgers op social media weet Esmee Joanna een breed publiek te bereiken en te vermaken met haar creatieve content en charismatische persoonlijkheid.

Tickets voor ‘Oh buurman, wat doet u nu? Revue!’ zijn vanaf vandaag te koop via www.ohbuurmanwatdoetu.nu.