Bumba, de geliefde clown die jong en oud betovert, keert terug naar de theaters met een gloednieuwe voorstelling: “Het Verjaardagsboek”. Vanaf januari tot en met mei 2025 worden jonge fans en hun families uitgenodigd om deel te nemen aan dit kleurrijke avontuur.

“Doe je dansschoenen aan, warm je stem op en zet je leukste clownsneus op, want het is tijd om te feesten!”, aldus Studio 100. De voorstelling belooft een interactieve ervaring te worden waarbij het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen, te dansen en vooral heel veel plezier te beleven. Na afloop van de show krijgen alle jonge bezoekers de kans om een foto te maken met Bumba, wat zorgt voor een onvergetelijk aandenken aan deze bijzondere dag.

Bumba, Het Verjaardagsboek

In deze vrolijke en feestelijke show worden de jarige Lies en Lars aangenaam verrast met een speciaal cadeau: een Verjaardagsboek. Zodra ze het boek openen, worden ze meegevoerd naar de betoverende wereld van Bumba. Samen met Bumba, Bumbalu, Bumbina en al hun vrienden uit het circus, beleven ze een onvergetelijk verjaardagsfeest vol avontuur en plezier!

Vanaf 4 januari 2025

Voor meer informatie en tickets, zie: https://studio100.com/nl/nl/algemeen/shows/het-verjaardagsboek-nl