Vajèn van den Bosch heeft haar nieuwe single ‘Bitterzoet’uitgebracht. Bitterzoet gaat over het gevoel dat overblijft nadat iets moois voorbij is. Dit gebeurt op de dag dat bekend werd gemaakt dat de musical Saturday Night Fever geannuleerd is.

Zang: Vajèn van den Bosch
Tekst: Luc Weegels, Vajèn van den Bosch
Muziek: Alexander Caly

 

Vajèn  van den Bosch

Vajèn van den Bosch (13-03-1998) speelde als kind al in verschillende professionele musicalproducties, zoals The Sound of Music (Marta), Joseph(Esther), Mary Poppins (Jane), Droomvlucht (Lila), Shrek (Teenage Fiona) enKlaas Vaak.(Anura).

Afgelopen jaren was Vajèn te zien in The Sound of Music (Liesl),De gelaarsde Kat (prinses Tessa), Grease (Sandy), Musicals in Concert (soliste) en On Your Feet! (Gloria Estefan), Paramour in Hamburg(Indigo). Meest recent was Vajèn te zien als Lauren in de musical Kinky Boots en is nu te zien in Murder Ballad. 

Naast hoofdrollen in verschillende musicals speelde Vajèn ook een hoofdrol in de films SpangaS in Actie, Hart Beat en First Kiss. Vajèn spreekt veel stemmen in voor series en films. Zoals de stem van Vaiana in de Disneyfilm Vaiana, Moxy in Ugly Dolls, Maya in Maya de Bij, en vele anderen. Voor de commercial van WNF zong Vajèn ‘walking in the air’ . Op televisie was Vajèn te zien in de series SpangaS, Nieuwe Tijden, Ghostrockers en De Spa. 

Download / Stream ‘Bitterzoet’ nu overal via:
iTunes: https://apple.co/33nhX2e
Spotify:
https://spoti.fi/3cuCGVW
Apple Music:
https://apple.co/2Eu6tl0 

Volg Vajèn van den Bosch op: Instagram: https://www.instagram.com/vajenvanden… Spotify: https://spoti.fi/3mh4Zf2

Lees ook:
Musicalsites sprak met: Vajèn van den Bosch