De nieuwe musical Pretty Woman. Met muziek van Bryan Adams. Ben jij de Julia Roberts of Richard Gere? 

Stage Entertainment Nederland is o.a. op zoek naar de nieuwe Julia Roberts en Richard Gere voor de musical Pretty Woman.

Voor de Nederlandse Première van PRETTY WOMAN DE MUSICAL zoeken wij zangers/danser/acteurs (V/M/X) voor verschillende posities. 

BESCHIKBAARHEID: Seizoen ‘23/’24

Inschrijven kan t/m vrijdag 2 december via onderstaande link.

Audities vinden plaats tussen: 

  • December ’22  
  • Januari ‘23

Voor de Nederlandse Première van PRETTY WOMAN DE MUSICAL

Vivian (speelleeftijd 20-30, Mezzo-sopraan)
Werkt als prostitué op Hollywood Boulevard, waar ze duidelijk niet thuis hoort. Ze is sexy, gevoelig, energiek en direct. Doet zich stoerder voor dan ze daadwerkelijk is en droomt van een beter leven.Sterke Pop stem, en goede mover.

 Edward Lewis (speelleeftijd 40’er, Tenor)
Harde, charismatische, aantrekkelijke en succesvolle zakenman, vol zelfvertrouwen. Verbergt zijn emoties en daardoor onbereikbaar in de liefde, tot Vivian hem ontdooit. Sterke pop stem, en mover.

Kit (speelleeftijd 25-32, sopraan)
Een optimistische, grappige, en grof gebekte party girl. Survivor, zoekend naar een uitweg van haar ellendige bestaan. Oprechte vriendin van en voor Vivian. Ze in ontwapenend in haar directheid. Sterke pop stem, danser.

 Happy Man/Mr Thompson/Mr Hollister (speelleeftijd 40-55, Tenor)
De dansende, zingende kameleon van de voorstelling, wisselend tussen Street guy, Stijve hotelmanager en charismatische shop manager. Gekke, spontane en charismatische straat verkoper, warm en vol ideeën. Als hotelmanager/shopmanager is hij stijlvol, beleefd, grappig modebewust en een etiquette expert. Sterke zanger, en sterke danser.

 Stucky (speelleeftijd 40’ger) 
Meedogenloze advocaat van Edward, doet alles om een deal te sluiten. Opscheppende control freak en geldwolf.

Ensemble 
Voor het ensemble zijn we opzoek naar dynamische, energieke en sterke dansers/zanger/acteurs (V/M/X) die verschillende stijlen beheersen op zowel dans, acteer en zang gebied. Voor enkele plekken zoeken wij mensen die bekend zijn met opera repertoire.

Meer informatie vind je hier