Iris Performing Arts heeft noodgedwongen deze productie moeten verplaatsen. Daardoor zijn er twee rollen vrijgekomen.

Durf je het aan om samen met ons te werken aan het spraakmakende, controversiële, eigenzinnige verhaal van Spring Awakening? Deze prachtige musicalproductie speelt zich af aan het einde van de 19e eeuw in Duitsland. De wil en wet van de kerk, ouders en leraren stond boven alles en  maakte dat het moeilijk was voor de jeugd zichzelf te ontdekken. Laat staan om over zaken als seksualiteit, misbruik, geaardheid en angsten te praten. Met alle gevolgen van dien.

Spreekt het je aan om in een kleine, intieme setting aan deze productie te werken? Om je grenzen als acteur te verleggen? Om samen met ons (in een veilige omgeving) de diepte in te gaan? Durf je je in alle rauwheid bloot te geven en kwetsbaar te zijn? Dan nodigen we je uit om auditie te komen doen en deel te worden nemen aan de cast van deze prachtige productie.  

Wij zoeken twee toptalenten

Hansschen
Leeftijd: ca. 16-30 jaar
Stemsoort: bariton
Dans: kan goed bewegen

Hanschen is zelfverzekerd, flirterig en een beetje eigenwijs. Hij ziet de realiteit van wat er met de andere kinderen om hem heen gebeurt en is niet naïef. Hij gelooft dat dromen slechts fantasie zijn, en onpraktisch.

Ensemble (meisje)
Leeftijd: ca. 16-21 jaar
Zang: goed
Spel: goed
Dans: zeer goed

Audities
2 oktober 2021

Spreekt Shrek de Musical je aan? Daar hebben we ook nog een aantal leuke rollen voor open staan waar we 2 oktober auditie voor houden.

Waar en wanneer repteren we
We repeteren in gebouw De Grote Haven in Haastrecht. Dit is bij Gouda en goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid (gratis). 

Alle informatie vind je hier
Extra audities Shrek en Spring! – Iris Performing Arts |

Spring Awakening en Shrek de Musical worden je in 2022 aangeboden door Iris Performing Arts i.s.m. Stichting IPA Producties. Iris Performing Arts zet al meer dan 10 jaar grote bekende amateurmusicals op de planken en is heel trots dat ze dit jaar ook voor deze kleinere productie toestemming heeft gekregen.

www.irisperformingarts.nl
www.ipaproducties.nl