Voor onze aankomende producties ‘Imaginary’ en ‘Urinetown’ zijn wij op zoek naar getalenteerde nieuwe castleden! Lijkt het je leuk om in één van onze producties mee te spelen? Meld je aan voor de audities!  Kijk voor meer informatie op www.musicallaround.nl/casting
 
IMAGINARY
Voor de Nederlandse première van de familiemusical ‘Imaginary’ zijn wij op zoek naar enthousiaste castleden voor zowel (bij-)rollen, als ensemble:
 
  • Jeugd (jongens/meisjes) in de leeftijd van 9-14 jaar
  • Tieners (jongens/meisjes) in de leeftijd van 15+ jaar
  • Volwassenen (mannen/vrouwen) in de leeftijd van 18-99 jaar
 
Deze oorspronkelijk Engelse productie vertelt het verhaal van twee beste vrienden Sam & Milo die al hun tijd samen doorbrengen, en met hun fantasie de wereld om hun heen veranderen in een plek vol spanning en avontuur. Wanneer Sam naar een nieuwe school gaat, blijkt al gauw dat er iets vreemds aan de hand is. Op school gedragen de kinderen zich namelijk nogal raar, nadat ze een mysterieus proces genaamd ‘upgraden’ hebben ondergaan. Al snel blijkt dat er veel meer bij opgroeien komt kijken dan Sam en Milo denken…
 
Speeldata: 26 & 27 november 2022 (Cultuurcentrum Deurne, N-B)
 
Repetities: wekelijks op zondag tussen 10:00 – 14:00 uur
 
URINETOWN
Voor de musicalproductie van ‘URINETOWN’ zijn wij op zoek naar goede zangers/acteurs:
 
  • Tieners (jongens/meisjes) in de leeftijd van 15+ jaar
  • Volwassenen (mannen/vrouwen) in de leeftijd van 18-99 jaar
 
Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de toilettenbeheerder.
 
Speeldata: 25 & 26 juni 2022 (Theater De Ruchte, N-B)
 
Repetities: wekelijks op zondag tussen 14:00 – 18:00 uur
 
AUDITIES
Deelname aan de productie wordt bepaald n.a.v. een auditie. De audities (voor tieners & volwassenen) vinden plaats op zondag 31 oktober & zondag 7 november 2021. 
 
Voor de audities dien je een zelfgekozen Nederlands-talige musical-solo in te studeren, alsmede een zelfgekozen monoloog (max. 3 minuten). 
 
De jeugdaudities (t/m 14 jaar) vinden plaats op zondag 14 november 2021. Voor deze auditie hoef je niets voor te bereiden.
 
AANMELDEN
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 3 november 2021 via www.musicallaround.nl/casting