Plzier Entertainment zoekt voor de musicalproducties “High School Musical” (15/16 mei 2021) en “Hairspray” (26/27 juni 2021) nieuw talent. Vanwege de gedwongen verlening van deze twee musicals (i.v.m. corona) zijn er hoofd- en bijrollen beschikbaar gekomen. Repetities voor de beide producties zullen zijn in de theaterstudio van Plzier Entertainment in Hilversum.

Voor High School Musical zijn wij op zoek naar onze nieuwe Troy, Zeke en twee cheerleaders.
Voor Hairspray zijn wij op zoek naar onze nieuwe Link, Edna, Seaweed, Prudy, Little Inez, Dynamite en een Corny Collins danser.

Wij zijn, voor deze rollen, op zoek getalenteerde jongens en meisjes van 14 t/m 25 jaar, met of zonder theaterervaring! Voor Edna en Prudy ligt de leeftijd op 25+. Wij houden zondag 27 september 2020 audities in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de woensdagavond (High School Musical) en de donderdagavond (Hairspray) van 19.00 – 22.00 uur in Hilversum.

Meld je aan met foto + eventueel CV via info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op www.plzier.nl.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel onder leiding van ervaren docenten. Iedereen zal stralen!!

Lees ook:
Soldaat van Oranje, De Musical speelt weer!