Greg & Baud Productions presenteert in juni 2024 de Stephen Sondheim musical ‘Merrily We Roll Along’. 

Over Merrily We Roll Along

In Merrily We Roll Along volgen we de vriendschap tussen Frank, Mary en Charley die 3 decennia in de theater- en filmindustrie beslaat. De geweldige melodieën van Sondheim, een grote dosis humor en ernstige thema’s (o.a. echtscheiding en alcoholisme) maken dit een onweerstaanbare voorstelling. 

Stephen Sondheim (de componist en liedtekstschrijver bekend van o.a. ‘Sweeney Todd’, ‘West Side Story’ en ‘Into The Woods’) wordt vaak beschreven als de Shakespeare van de musical. Maar de musical ‘Merrily We Roll Along’ was zijn tijd ver vooruit en was in eerste instantie een flop, zelfs al bevat het sommige van Sondheim’s meest geliefde liedjes (o.a. ‘Not a day goes by’, ‘Old Friends’ en ‘Opening Doors’). In 2013 was een revival van ‘Merrily…’ in London zo’n groot succes dat het de meeste 5-sterren reviews ontving die een productie op West-End ooit had ontvangen. Momenteel is de musical te zien op Broadway met o.a. Daniel Radcliffe (Harry Potter), Jonathan Groff (Hamilton, Spring Awakening) en Lindsay Mendez (Dogfight, Wicked) en nu is het een hit!

Voor ‘Merrily We Roll Along’ is Greg & Baud Productions op zoek naar zangers/acteurs. 

Ieder castlid speelt een personage met solozang en spreektekst. Onze cast zal bestaan uit 15 castleden. Waarbij (op 5 personages na) alle spelers meerdere rollen zullen bezetten. 

Praktisch

Voorstellingen: 7/8/9 juni 2024

Repetities: februari t/m juni op zondag in Zoetermeer. De repetities lopen van midden februari tot begin juni, dat betekent dat er in een flink tempo gerepeteerd moet worden. We verwachten dan ook een grote inzet (tekst gekend voor repetitie), discipline en zelfstandigheid van de spelers.
Auditiedata: zaterdag 13, zondagmiddag 14, zaterdag 20, zondagmiddag 21 januari 2024.

De voorstelling wordt gespeeld met een live orkest en de musical is bijna doorgecomponeerd (in dit geval betekent dit dat heel veel teksten worden gezongen ipv gesproken). 

Aanmelden

Meld je uiterlijk 9 december aan. 

Ga voor meer informatie over de productie, rolbeschrijvingen en om je aan te melden naar https://www.greg-baud.nl/index.php/gb-audities.html