Voor de nieuwe familiemusical van Volle Zaal Producties, OMNIA, zijn wij op zoek naar 1 mannelijke speler (tenor) tussen de 25-35 jaar. Het gaat om uitbreiding van de huidige cast en het delen van de geplande voorstellingen met de huidige speler. Ervaring in ballet is geen must, wel een pré.
 
Het gaat om een uitbreiding van de huidige cast. Je gaat de rollen delen met de huidige speler. De reguliere repetitiefase is afgerond, de ontwikkeling van het stuk is voltooid. Je repeteert binnen de komende zomerperiode een aantal individuele keren om de rol onder de knie te krijgen. Vervolgens repeteer je vanaf eind september nog een paar repetitiemomenten mee met de huidige cast. Première vanaf 13 oktober, voorstellingen rondom de schoolvakanties 2021-2022.
 
Meer informatie over Omnia, over Volle Zaal Producties en over de auditie vind je op https://vollezaalproducties.nl/audities-vacatures/
 
We zijn voornemend de uitbreiding zo snel mogelijk afgerond te hebben en de inwerkperiode zo snel mogelijk van start te laten gaan. De auditieprocedure is al in volle gang!