Al jaren heeft Iris Performing Arts de wens om ooit deze prachtige musical te mogen produceren. En nu is het zover. We brengen Spring Awakening in april 2021 op de planken. We zijn daarom op zoek naar toptalenten.

Audities Spring Awakening

Durf je het aan om samen met ons te werken aan het spraakmakende, controversiële, eigenzinnige verhaal van Spring Awakening? Deze prachtige musical productie speelt zich af aan het einde van de 19e eeuw in Duitsland. De wil en wet van de kerk, ouders en leraren stond boven alles en  maakte dat het moeilijk was voor de jeugd zichzelf te ontdekken. Laat staan om over zaken als seksualiteit, misbruik, geaardheid en angsten te praten. Met alle gevolgen van dien.
Gezien de aard van het verhaal van een aantal personages vragen we je om je goed te (laten) informeren hierover. In de rolbeschrijvingen op onze website staat daarom ook nadrukkelijk dat je voor een aantal rollen ouder moet zijn dan 18 jaar. Dit is een verhaal die het verdient om echt verteld te worden. En dat willen we samen met jou doen!

Spreekt het je aan om in een kleine, intieme setting aan deze productie te werken? Om je grenzen als acteur te verleggen? Om samen met ons (in een veilige omgeving) de diepte in te gaan? Durf je je in alle rauwheid bloot te geven en kwetsbaar te zijn? Dan nodigen we je uit om auditie te komen doen en deel te worden nemen aan de cast van deze prachtige productie.

Iris Performing Arts zoekt toptalenten

Jongeren: ca. 16 – 29 jaar jong
Volwassenen: ca. 25 – 70 jaar jong.

De jongeren moeten ervaren zijn op gebied van zang, dans en spel.  Bij de volwassenen ligt de nadruk op spel en koorzang. We zoeken bij zowel de jongeren als volwassenen alleen solisten. Jullie spelen zelf ook het ensemble.

Meer informatie

www.springawakening.eu

Spring Awakening wordt aangeboden door Stichting IPA Producties in samenwerking met Iris Performing Arts. Iris Performing Arts zet al meer dan 10 jaar grote bekende amateurmusicals op de planken.

www.irisperformingarts.nl

www.ipaproducties.nl