Bij Van Hoorne Entertainment creëren we onvergetelijke geluksmomenten voor alle kinderen; op iedere plek en elk moment. En jij kan daar nu deel van uitmaken!

Voor onze nieuwe voorstelling van de bekende hondjes, Woezel & Pip – Sing-a-Long’ zijn wij op zoek naar poppenspelers. Met deze swingende voorstelling zullen Woezel en Pip langs de Nederlandse theaters gaan met hun grootste hits. Wij zijn op zoek naar mannelijke acteurs/zangers/poppenspelers voor de rollen van Woezel en Charlie en naar een actrice/zangeres/poppenspeelster voor de rol van Pip. Als kandidaat beschik je over de volgende eigenschappen en vaardigheden:

Leeftijd: 18-30 jaar

Zang: goed

Spel: goed

Dans: voldoende

Poppenspelervaring: niet noodzakelijk, maar wel een pré

De repetities van Woezel en Pip starten begin december 2021; de tournee loopt van januari 2022 t/m juni 2022.

Praktische informatie

De audities vinden plaats op woensdag 7 april 2021 in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Mocht je doorgaan naar de finals, dan vinden deze plaats op dinsdag 20 april 2021. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 31 maart 2021 door een e-mail (inclusief foto en cv) te sturen naar Audities@VanHoorne.com t.a.v. Kirsten Broere met als onderwerp ‘aanmelding auditie Woezel en Pip’.

Alle medewerkers (vanaf 18 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.