In seizoen 2022 en 2023 komt Van Hoorne Entertainment weer met een nieuwe sprookjesmusical, namelijk Assepoester. Heb jij altijd al in een sprookjesmusical willen spelen? Dan is dit wat voor jou, want wij zijn op zoek naar een:

STIEFZUS (V)

In één van de meest romantische volkssprookjes volgen we het verhaal van Assepoester: een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven, en de Prins, die volgens zijn ouders moet trouwen en daarom gepresenteerd wordt op een Koninklijk Bal. Zal het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat?

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een sterk komisch talent met sterke zangstem.

Jij hebt:

▪ affiniteit met kinderen en familie-entertainment ▪ een positieve, flexibele werkhouding
▪ een musicalopleiding afgerond
▪ een rijbewijs en/of auto (pré)

Wat bieden wij jou?

▪ Een dynamische en informele plek binnen een enthousiast, hecht team ▪ Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling
▪ En… gegarandeerd veel werkplezier!

Auditie

De auditie vindt plaats op donderdag 4 november 2021 in de Van Hoorne Studios, Polderweg 5, Molenaarsgraaf.

Repetities

Repetities starten augustus 2022. De tournee vangt aan september 2022 en speelt in theaters in Nederland en België tot en met juni 2023. Voor deze rol zoeken we iemand die volledig beschikbaar is.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in deze auditie? Stuur dan je cv vóór donderdag 28 oktober 2021 o.v.v. ‘Auditie Stiefzus Assepoester’ via Audities@VanHoorne.com.

Alle medewerkers (vanaf 18 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.