In Juni 2024 brengt Theatergroep SPOT de klassieker Rent naar Theater Korzo in Den Haag. 525.600 minuten, wat maakt een leven? Hoe meet je een jaar? Mark, een documentairemaker, besluit een film te maken (zonder script) over het leven in de kunstenaarswijk waar hij woont. Het doek is het kraakpand waar hij en zijn vrienden wonen, de verhaallijn is hun leven. Hoe overleven deze jonge bohémiens in een snelle en chaotische New York? Wat als HIV/AIDS je leven verandert? En wat doe je als je wilt blijven vechten tegen het kapitalisme, maar jezelf daardoor dreigt te verliezen?

Wil jij volgend jaar samen met ons en de begeleiding van een live orkest Rent vertolken en van het podium knallen? Meld je dan nu aan voor de audities!

De audities zijn op 15, 16 en 22 (callback) september bij Don Bosco in Rijswijk, de eerste repetitie zal eind september plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op www.theatergroepspot.nl/huidige-productie.

Theatergroep SPOT is een Haagse theatervereniging voor volwassenen met een passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Iedereen die lid is van onze vereniging draagt een steentje bij aan onze jaarlijkse productie: door mee te spelen, maar ook door decor te klussen, rekwisieten te verzamelen en te helpen bij productionele organisatie. We zijn een hechte en betrokken groep met volwassen leden van alle leeftijden. Een lidmaatschap bij SPOT is leerzaam, verrijkend en vooral ontzettend leuk!