Voor de Nederlandse productie van ‘Bad Girls’ organiseert Music All Around audities voor diverse rollen en ensemble plekken van deze productie. 
Verhaal
De musical vertelt het verhaal van de idealistische nieuwe leidinggevende Helen Stewart en haar worsteling met de gevestigde oude garde: hoofdbewaarder Jim Fenner en zijn team van cipiers waaronder sidekick Sylvia Hollamby.
De situatie van Helen wordt gecompliceerd wanneer zij verliefd wordt op de charismatische gevangene Nikki Wade. Een tragische dood leidt tot een fel protest van de vrouwelijke gevangenen waarin de twee geliefden Helen en Nikki haaks tegenover elkaar komen te staan.
Audities
Het betreft de productie van onze Masterclass: Musical leerlingen. Voor deze productie zijn wij nog op zoek naar:
  • Dames in de leeftijd van 16 tot 27 jaar, voor enkele nog in te vullen rollen en een aantal ensemble-plekken als ‘gevangenen’ in de vrouwengevangenis.
  • Heren en/of dames in de leeftijd van 16 tot 27 jaar voor de rol van ‘directeur’ en een aantal ensemble-plekken als ‘cipier’.
De audities vinden online plaats middels het insturen van twee filmpjes; een aangeleverde monoloog, en een zelfgekozen Nederlands-talige musical solo. 

Voorstellingen
Voor deze productie staan 3 voorstellingen gepland op 23, 24 & 25 juli 2021 in Natuurtheater De Donck in Someren (Noord-Brabant).

Repetities
De repetities vinden wekelijks plaats op zaterdagmiddag plaats tussen 13:00 – 18:00 uur in de buitenlucht in Natuurtheater De Donck in Someren (Noord-Brabant).

Aanmelden
Ben jij enthousiast over de musical en wil je meedoen? Meld je aan voor de audities via www.musicallaround.nl/casting!