Een verhaal van Shakespeare in een leren jasje… Voorzien van de grootste hits van Elvis Presley!  Greg & Baud Productions zoekt enthousiaste en talentvolle spelers (15+) voor de aankomende kerstproductie: ‘All Shook Up’.  

Verhaal  

All Shook Up vertelt het verhaal van een stoere motorrijder, die door pech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwelijk schoon, wordt het rustige plaatsje compleet op z’n kop gezet. De muziek van Elvis staat centraal in deze show. Kom alvast in de sfeer van deze swingende jukebox voorstelling: https://open.spotify.com/album/1ZLnnqPvRjDAIA20sgiJMH?si=b1a75f6dbe1c4233 

Een greep uit de castlijst:

  • Chad, stoere muzikant (Bariton)
  • Natalie, vrouwelijke monteur (Alt) 
  • Lorraine, jong meisje (Sopraan)
  • Sylvia, pittige no-nonsens vrouw (Sopraan)
  • Dennis, jonge ambitieuze tandarts (Tenor)
  • Jim, zorgzame vader (Bariton)

Daarnaast kent deze productie vele leuke bijrollen waar komische timing een must is! 

Repetities en voorstellingen 

De repetities vinden plaats op maandag- en woensdagavond van 19:30 – 22:30 uur in Zoetermeer. De eerste repetitie start op maandag 5 september. Op 17 en 18 september is het eerste repetitieweekend in Zoetermeer. Op 4 t/m 6 november is het tweede repetitieweekend. Dit weekend gaan we met de gehele cast een weekend weg naar een externe locatie. 

De voorstellingen vinden plaats in de kerstvakantieperiode tussen 17 december 2022 – 7 januari 2023.  

Contributie 

De contributie bedraagt €95,- voor de repetitieperiode en €40,- voor het tweede repetitieweekend (verblijf en eten). Gespreid betalen is mogelijk. 

Aanmelden voor de auditie

Blokkeer zondag 3 juli en (onder voorbehoud) woensdagavond 6 juli in je agenda. De auditie bestaat uit een zang- en een dansronde. Hiervoor dien je zelf een nummer naar keuze voor te bereiden. Ook ontvang je studiemateriaal voor de dansauditie en krijg je een zangpartij toegestuurd van een ensemblenummer.

Opgeven voor de audities kan via het auditieformulier: https://forms.gle/Am4hmjcpFPofz7EBA 

Greg & Baud Productions

Greg & Baud Productions wordt geleid door een grote groep gedreven vrijwilligers met een passie voor theater. Sfeer, passie, inspiratie en gedrevenheid staan centraal binnen de stichting. De vrijwilligers bestaan uit enthousiaste mensen van verschillende leeftijden. Door de jaren heen hebben verschillende vrijwilligers binnen de organisatie zich in het professionele circuit kunnen ontwikkelen en brengen deze kennis weer terug naar de organisatie. Hierdoor is Greg & Baud Productions in staat om voorstellingen van een hoog niveau te presenteren.

Contact

Vragen of opmerkingen over de auditie? Neem contact met ons op via: allshookup@greg-baud.nl