Annie de musical moest in 2020 noodgedwongen de tour moest afbreken door de maatregelen ten gevolge van corona, maar zal van 3 februari tot en met 27 februari 2022 exclusief terugkeren in  DeLaMar Theater in Amsterdam. Deze bekroonde musical onder de regie van Pim Veulings werd eerder al onder lovende recensies ontvangen:

Een nieuwe morgen voor Annie

De cast en crew van Annie de musical gingen van een intensieve periode van repetities, try-outs, de première en het spelen van zes voorstellingen per week volledig terug naar niets. Daarom zijn we nu extra blij dit goede nieuws te kunnen brengen en het publiek alsnog de mogelijkheid te kunnen bieden om Annie te bezoeken.

Na diverse verfilmingen is deze wereldwijde sensatie, gebaseerd op het populaire stripverhaal van Little Orphan Annie, na ruim 2 jaar weer te zien in Nederland in een nieuwe, verfrissende regie van Pim Veulings in samenwerking met het creatieve team van Fiddler on the Roof. De rol van Miss Hannigan wordt vertolkt door Lucretia van der Vloot en Doris Baaten is te zien als de president.

Positieve instelling van Annie is actueler dan ooit

De wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Juffrouw Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Annie komt terug in februari

Annie de musical, gepresenteerd door de Theateralliantie en Mark Vijn Theaterproducties, zal van 3 februari tot en met 27 februari te zien zijn in DeLaMar theater in Amsterdam. De kaartverkoop is vandaag gestart via https://delamar.nl/voorstellingen/annie/