Anh-Khoa Trần was de laatste student die de examenvoorstelling speelde in het Academietheater met de titel ‘For Atún’.

In Vietnam geef je kinderen vaak bijnamen die als beledigend overkomen zoals dikzak, meloenkop, biggetje etc. Deze namen beschermen jouw kind tegen demonen en slechte geesten omdat het ze niet zou aantrekken.

De naam van Anh-Khoa was C ún, wat betekent kleine hond, maar toen Anh-Khoa klein was kon Anh-Khoa het niet goed uitspreken dus zei Anh-Khoa: At ún. Mijn ouders hebben zo hard gelachen en sindsdien noemt iedereen in mijn familie me zo tot op de dag van vandaag. Vertelt Anh-Khoa.

Deze en alles wat verder gaat, is voor jou Atôn ❤️ vermeld Anh-Khoa in de tekst bij de poster.

De regie was in handen van Alexander Wilbert en de medecastleden waren Isaura Kuyt, Ashley Stapelfeldt, Naima Bayo, Wouter Tibboel en Anh-Khoa werd begeleid op de vleugel door Carl van Kuijk en op de cello door Linh Bui.

For Atún’

Hoe ontdek je jouw eigen schoonheid en hoe ga je daarmee om? De voorstelling werd afgetrapt af met het nummer ‘The Impossible Dream” en vertelde het verhaal over de jeugd tot het moment waar Anh-Khoa nu staat. Anh-Kohoa was geboren uit schoonheid.  Misschien kijk je in de spiegel om te kijken of je er nog bent, maar wat als je in de spiegel ziet hoe mooi jij bent? Dat jij de zon bent die als enige geen schaduw heeft op deze aarde?

Anh-Khoa beschikt over een mooie stem, speelt mooi en kwetsbaar en neemt de tijd om het verhaal te vertellen en te zingen in een soort van serene sfeer die helemaal past in de examenvoorstelling. Het leven van Anh-Khoa is als het ware een levensreis beschreven in de voorstelling.

De kracht die Anh-Khoa heeft opgedaan helpt in het verdere leven en straalt dat uit.

Deze reis van de studenten in de bacheloropleiding is nu geëindigd na vier jaar. De studenten zullen hun weg nu gaan zoeken. Sommige zullen de masteropleiding gaan doen en andere zullen we zien in het werkveld. We hebben van ze genoten de afgelopen vier jaar.