Geen klus te groot, geen pup te klein! De eerste voorstellingen zijn nog maar net geweest en nu al zijn er meer dan 50.000 tickets verkocht voor de grootse internationale theatershow PAW Patrol Live! “De Grote Race”. De razend populaire pups reizen met deze show de hele wereld over en zijn deze zomer exclusief te zien in een selectief aantal grote theaters in Nederland en België.

Het dak ging eraf tijdens het eerste weekend van deze tour in Schiedam. Massaal kwamen de jongste bezoekers verkleed als hun favoriete pup naar het theater en keken zij, met een lichtstaf in de hand, vol bewondering naar alle PAW Patrol helden op het toneel. Mede door de energieke cast en crew, aanstekelijke liedjes, prachtige kleurrijke decors en moderne LED-techniek is deze internationale familievoorstelling een waar spektakel dat niet gemist mag worden.

Het verhaal

Klaar voor actie?! In PAW Patrol Live! “De Grote Race” ontmoeten kinderen en hun families al hun favoriete PAW Patrol Pups en gaan ze samen met hen op een heldhaftig, muzikaal avontuur. In deze theatervoorstelling is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is een unieke beleving voor kinderen en hun familie. De voorstelling is tot en met 11 september 2022 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België. Tickets voor de voorstelling zijn hier te koop.

Foto: Wim Lanser