In ‘Adam & Eva 2.0’ spelen Ellen Pieters en Han Oldigs twee buitenaardse wezens die een planeet creëren en die aarde noemen. Ze gaan hier zo in op dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen. We zijn er getuige van hoe ze elkaar ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien.

De auteur: “Na crisissen begint er vaak een soort nieuwe wereld, zo voelt het voor velen. Maar hoe is de oude eigenlijk destijds ontstaan? God of Darwin? Of was er nog iets anders aan de hand? Misschien is de aarde wel geschapen door wezens van een andere planeet. In de komedie ‘Adam & Eva 2.0’ krijgt u daar een antwoord op. Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk.”

In de hoofdrollen acteursechtpaar Ellen Pieters (Les Miserables, Rocky Horror Show, De grote 3) en Han Oldigs (Titanic, Vijftig Tinten-de parodie, The Full Monty). Twee ras-komedianten die beiden hun sporen verdiend hebben, geschreven door Haye van der Heyden en geregisseerd door Bruun Kuijt. Dat het een komedie is, bleek al tijdens de perspresentatie en het ‘taart-moment’. Tot grote hilariteit van de aanwezigen, werd er een ‘enorme’ taart binnengebracht. Als fotograaf moest je wel snel zijn om het moment te kunnen vastleggen, volgens Hans Cornelissen

Vanaf 17 september in vele theaters te zien.

www.degraafencornelissen.nl

Verslag en foto’s: Wilma van der Werf