Nu de grote musicalproducties in de theaters helaas nog geen doorgang kunnen vinden, en de vaste musicalbezoeker thuis achter de computer zit om het musicalgehalte op peil te houden, komt De Avenue in Breda op zaterdag 25 juli 2020 met een speciaal musical-diner met musicalactrice Mariska van Kolck.

Mariska van Kolck neemt u tijdens deze avond in intieme setting mee met prachtige musicalhits. Bent u een echte theater- musicalliefhebber? Kom dan naar deze unieke muzikale avond, afgewisseld met een heerlijk 3-gangendiner. Plezier gegarandeerd!

Mariska, tweevoudig winnares van de Musicalaward voor ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een grote musical’, is onder andere bekend van de musicals: Beauty and the Beast, Ciske de Rat, De Jantjes, Chicago, Op Hoop van Zegen, en is volgend theaterseizoen te zien in de musical Titanic.

Tijdens deze avond, op 25 juli, komen er veel bekende songs uit verschillende musicals aan bod. Laat u verwennen met liedjes uit o.a. ‘Beauty and the Beast, De Jantjes, Mamma Mia, maar ook repertoire van Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt, The Carpenters, en vele andere herkenbare en bekende liedjes passeren de revue. Dit alles afgewisseld met een smakelijk 3-gangendiner.

Dus bent u liefhebber van musical en theater en houdt u ervan om heerlijk te eten? Dan is dit de uitstekende combi en dus de perfecte avond voor u! Overigens is dit niet de laatste keer dat Mariska langskomt bij De Avenue. Op zondagmiddag 6 september is ze namelijk ook te zien, maar dan samen met musicalacteur Jasper Taconis om het culturele seizoen af te trappen met ‘Mariska’s Musical Meezing-middag’. Een heerlijke meezingmiddag waarbij u niet stil kunt blijven zitten. 

Wilt u tickets reserveren voor deze intieme dinnershow? Ga dan naar www.de-avenue.nl. Wilt u verder op de hoogte worden gehouden van De Avenue? Volg ons dan op Social Media; deavenuebreda.