Een nieuwe lente van licht, lucht en vrijheid: daarnaar verlangen we dit jaar met Pasen meer dan ooit. Daardoor geïnspireerd maakten we een concertvideo in Paassfeer met de mooiste musical- en operamelodieën, van Jesus Christ Superstar tot La Cenerentola. een schitterende cast bestaande uit Brigitte Heitzer, Nyassa Alberta, Karin Strobos, Milan van Waardenburg en Rein Kolpa. Wij gingen een kijkje nemen in Ahoy waar alles werd opgenomen. Wij spraken met Brigitte Heitzer, Milan van Waardenburg en Mike Schäperclaus (Op zoek naar Maria).

 

Wij kwamen binnen in de concertzaal van Ahoy en werden meteen omver geblazen door de schitterende muziek. Aangezien er geen publiek aanwezig was, werd het geluid in de zaal niet versterkt omdat alles opgenomen wordt om later dit mooie concert te streamen. Desondanks klonk dit al geweldig en kunnen wij niet wachten tot dit concert wordt uitgezonden. Voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten. Een kaartje kost slechts 10 euro en voor dat geld mag je op Eerste Paasdag 4 april 2021 vanaf 11.00 aanschuiven.

Geniet van een heerlijk uur zang, dans en symfonische grandeur door het Rotterdams Philharmonisch Orkest en een schitterende cast van dansers en vocale sterren: A Musical Easter for You!

Een orkest bestaande uit maar liefst 80 musici en opgenomen helaas zonder publiek maar in optimale omstandigheden op jouw computer of TV. Dit wil je niet missen!

Meer informatie vind je op de website van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Klik hier.