In december 2023 brengt TOP Theaterproducties een sfeervol Kerstconcert. Je kunt je nu aanmelden voor audities. Ook houden we audities voor 2 van onze repertoiregroepen die zingen en spelen op locatie. We zoeken voor deze projecten goede zangers tussen de 12 en 80 jaar.

A Little Christmas Surprise wordt een sfeervol kerstconcert met ensemblezang. Een aantal nummers zijn voor solist, duet of select groepje. Een kleine verhaallijn loopt door het concert. Mr Scrooge ontmoet de Notenkraker die hem door de kersttijd voert.

Muzikale leiding is in handen van Rosite van der Woude. De spelscenes worden geregisseerd door Hugo Haenen.

De speeldata zijn 16 en 23 december. De repetitieperiode start in de week van 23 oktober. De repetitiedagen zijn maandag- en/of donderdagavond.

Worksops (TAP)DANS

Ook zijn er aan de kerstshow een tapdans en showdans workshop verbonden. Als je 2 jaar of meer (tap)dansles hebt gehad kun je je hiervoor aanmelden. De dansen worden in het kerstconcert geïntegreerd. Workshop TAPDANS voor basic/beginners. Wil je kennismaken met tapdans en de eerste beginselen leren, dan kun je je aanmelden voor deze workshop.

REPERTOIREGROEP

Een speerpunt van TOP is dat we ook op locatie spelen. 2 programma’s die we speciaal voor het oudere publiek spelen hebben ruimte voor uitbreiding van de zangers groep. Dit is het operetteprogramma ‘Grand Kaffee’ en het Chanson programma ‘Weet U Nog Wel?’. Beide programma’s spelen we op locatie van woon-zorgcentra. Ben je hierin geïnteresseerd meld je dan snel aan voor de audities. De audities vinden plaats in de week van 23 oktober

NB: Vind je het nu nog te spannend om mee te doen of wij vinden dat je nog wat moet groeien. We bieden ook individuele zanglessen aan. Voor aanmelding en meer informatie stuur je een email naar administratie@topalmere.nl of kijk op onze website www.topalmere.nl