Theatergroep Spot opent de deuren voor extra talent tijdens de na-audities voor de aankomende musicalproductie Urinetown. Na een succesvolle eerste auditieronde zijn er nog enkele plekken beschikbaar in het ensemble. Geïnteresseerde zangers, dansers en acteurs worden uitgenodigd om hun kans te grijpen en deel uit te maken van deze satirische en maatschappijkritische musical.

Over Urinetown

Urinetown is een scherpzinnige, humoristische musical waarin maatschappelijke thema’s als armoede, macht en milieukwesties centraal staan. De voorstelling werd bekroond met meerdere Tony Awards en is geliefd vanwege zijn speelse en toch serieuze ondertoon. Theatergroep Spot brengt dit verhaal in juni 2025 naar Den Haag en zoekt nog gedreven spelers voor het ensemble.

Wie zoeken wij?

De na-audities staan open voor iedereen vanaf 18 jaar die affiniteit heeft met zingen, dansen en acteren. Ervaring is welkom, maar geen vereiste; passie en enthousiasme zijn het belangrijkste.

page1image1152080

Over Theatergroep Spot

Theatergroep SPOT is een Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Theatergroep SPOT staat bekend om hun passie voor het brengen van hoogwaardige theaterproducties. Met een toegewijd team van getalenteerde acteurs, muzikanten en technici streven zij ernaar om het publiek telkens weer te raken en te inspireren

Voor meer informatie en inschrijvingen: info@theatergroepspot.nl