De geliefde hondjes Woezel en Pip keren binnenkort terug naar het theater met een geheel nieuwefamilievoorstelling: Woezel & Pip – Sprookjes uit de Tovertuin! Op maandag 23 september zijn de repetities officieel van start gegaan, wat feestelijk werd ingeluid met het aansnijden van een heerlijke taart. Vanaf 18 oktober reizen Woezel, Pip en hun vriendjes door heel Nederland met deze vrolijke en magische voorstelling vol muziek en sprookjes!

Na succesvolle eerdere shows zoals Woezel & Pip Sing-a-Long en Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos, neemt deze voorstelling het jonge publiek mee naar een wereld vol sprookjes met een verrassende Tovertuintwist. Extra bijzonder aan deze productie is dat Van Hoorne Studios voor het eerst een voorstelling van Woezel & Pip brengt, nu zij ook eigenaar zijn van het populaire kindermerk. Hiermee belooft Sprookjes uit de Tovertuin een extra bijzondere productie te worden.

Woezel & Pip Sprookjes uit de Tovertuin

In de gloednieuwe, muzikale theatertour Woezel & Pip – Sprookjes uit de Tovertuin! wordt er een écht sprookjesfeest gevierd! Alle vriendjes zijn prachtig verkleed en vertellen om de beurt hun lievelingssprookje. Maar hoe gingen die sprookjes ook alweer precies? In deze bijzondere voorstelling beleef je zes bekende sprookjes met een Tovertuintwist! Zo neemt Pip je mee in haar favoriete sprookje, Roodkapje, waar ze een onverwachte vriend vindt in de wolf. En luister naar Charlie, die vertelt over de Kikkerprins, die het liefst elke dag buiten speelt en vies wil worden. En wat dacht je van Molletje, die vertelt over Assepoester, die eigenlijk liever in de zandbak speelt dan met de prins trouwt. Een magische belevenis voor jong en oud! Door de vrolijke liedjes en de interactie met het publiek is deze voorstelling een leuke eerste kennismaking met theater voor de jongste bezoekers. Om er een echt sprookjesfeest van te maken, zouden Woezel en Pip het heel leuk vinden als al hun theatervriendjes verkleed naar de voorstelling komen. Voor en na de voorstelling kunnen alle vriendjes hun mooiste kleurwerkje maken in de foyer van het theater, en na afloop komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.
Woezel & Pip – Sprookjes uit de Tovertuin is van 18 oktober 2024 t/m 7 juni 2025 te zien in theaters door heel Nederland. Tickets voor de voorstelling zijn te koop via www.vanhoorne.com/woezelenpip.