Na het succes van ‘Doornroosje – de musical’ presenteert B&M Entertainment de vrolijke familiemusical ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’. 

Het verhaal

Het stadje Hamelen wordt geteisterd door een rattenplaag, totdat een mysterieuze rattenvanger langskomt. In ruil voor een pot goud belooft hij de ratten te verdrijven. Deze belofte komt hij na, maar de burgemeester weigert hem volgens afspraak te belonen. Uit wraak blaast de rattenvanger niet alleen het ongedierte weg, maar ook de kinderen van Hamelen. Inclusief een aantal volwassenen, waaronder de dochter van de burgemeester. De rest blijft alleen achter en hoopt op de terugkeer van hun geliefden. Vinden ze ooit de weg nog terug…?

Wij zijn voor deze productie op zoek naar enthousiaste en getalenteerde acteurs, zangers en dansers (m/v/x) vanaf 18 jaar (met enkele uitzonderingen) voor verschillende rollen. Daarnaast zoeken wij ook kinderen tussen de 8 en 13 jaar voor onze kindercast.

Audities

Audities vinden plaats in het weekend van 1 t/m 3 november 2024 in Zoetermeer. Op basis van de audities kun je eventueel uitgenodigd worden voor een 2e ronde op woensdag 6 november en/of donderdag 7 november. Aanmelden voor de audities kan via de website www.benmentertainment.nl. Hier vind je alle informatie.

LET OP! Aanmelden kan tot en met donderdag 24 oktober 2024.

Repetities en voorstellingen

De repetities vinden plaats in Zoetermeer en starten vanaf 22 januari 2025 op de woensdagen. Vanaf 3 maart 2025 repeteren we op de maandagen én woensdagen. Volwassenen repeteren van 19:30 – 22:15 uur. Kinderen repeteren van 19:00 – 20:00 uur (richting de voorstellingen zullen de repetities soms wat langer duren i.v.m. doorlopen). De voorstellingen worden gespeeld in de Grote Zaal van het Stadstheater Zoetermeer van 5 t/m 7 juli 2025.

Contact

Bij vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met de productieleiding via info@benmentertainment.nl.

Hopelijk tot snel bij de audities!