Nog voor de drukke Sinterklaas- en Kerstperiode in de theaters écht van start gaat, zijn er al ruim 50.000 tickets verkocht voor Assepoester De Musical van Van Hoorne Entertainment. Sinds 17 september 2022 is de voorstelling te zien in theaters door het hele land.

Net als bij de voorgaande sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment, zoals Belle en het Beest De Musical en Doornroosje De Musical, gaat de kaartverkoop hard. Uniek aan de sprookjesvoorstellingen van de producent is het concept. Zo geven zij altijd een humoristische twist aan de wereldberoemde verhalen. Dit is inmiddels wel bekend bij het publiek, waardoor de voorstellingen zeer geliefd zijn bij kinderen en hun familie.

Assepoester

In deze sprookjesvoorstelling volgt het publiek Assepoester, een lief meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit Prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de Prins te veroveren?

Assepoester De Musical is tot en met 11 juni 2023 te zien in grote theaters door heel Nederland. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.vanhoorne.com/Assepoester.