‘One de musical’ speelde gisteren haar 100ste voorstelling in het speciaal verbouwde theater in Studio’s Aalsmeer. Volgende week wordt de laatste show gespeeld en komt de productie ten einde. ‘One’ is opgestart in een tijd waar Corona een hoofdrol speelde en deze productie voor lange tijd stil lag. Desondanks is men er toch in geslaagd dit project van de grond te krijgen en vierde ‘One’ haar 100ste voorstelling.

‘ONE de Musical’ in eerste LED-Box Theater ter wereld

‘ONE de Musical’ vertelt het hartstochtelijke verhaal over de eeuwige liefde tussen Amon, een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira, een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt. ‘ONE de Musical ‘is nog tot 26 juni te zien in Studio’s Aalsmeer, dat compleet is verbouwd tot het eerste LED-Box Theater ter wereld. Het zorgt voor een adembenemende sfeer waarin het publiek, jong en oud, wordt meegezogen. Door de geavanceerde techniek met maar liefst 450m2 aan state-of-the-art bewegende LED-panelen en het totaal vernieuwde podium met bewegende onderdelen is ONE de Musical een feest voor de zintuigen. Daarbij is er grote groep dansers en free runners die van deze show een spektakel maken.

Cast en crew ONE de Musical

Momenteel vertolkt Yoran de Bont (Grease, My Fair Lady, EVITA, Hello Dolly) de rol van de stoere Amon die Nienke Latten (De Gelaarsde Kat, Aladdin) als Mira verovert. Naast hen worden de belangrijkste rollen vertolkt door Jeroen Phaff (Evita, Phantom of the Opera, Les Miserables) e.v.a.

Marc Forno (jurylid bij Sterren Dansen op het IJs, So You Wanna Be a Popstar, K2 zoekt K3) is toegevoegd aan het team van creatives en verantwoordelijk voor de meeslepende choreografie.

Foto’s: Jeanne Rutgers

Meer informatie vind je hier.