Gisteravond was de eerste voorstelling van de tournee van de Musical Autumn Nights te zien in Theater De Kring in Roosendaal. De Musical Autumn Nights staan garant voor de perfecte start van jouw theaterseizoen.

 

In deze eerste voorstelling van totaal zes trakteerden Jolijn Henneman, Linda Verstraten, Annefleur van den Berg, René van Kooten en Yoran de Bont het publiek op de beste en mooiste musicalnummers uit hun eigen carrière afwisselend met beroemde klassiekers en nieuwe musical hits.

De grootste hits uit onder andere Les Misérables, Wicked, Aida, The Greatest Showman en The Lion King kwamen voorbij maar ook bijvoorbeeld uit de nieuwe musical Checkpoint Charlie. Die combinatie van geweldige musicalnummers, uitgevoerd door deze cast, de band en het grote koor bleek perfect te kloppen waardoor het publiek in het goed gevulde theater een geweldige avond had. De nummers werden aangevuld met korte anekdotes van de cast en een kort vraagmoment waar een selectie van vragen, die vooraf waren in gestuurd, werd beantwoord.

Deze serie voorstellingen zijn slecht zes maal te zien waarbij wij nu bij de eerste waren. Het ensemble werd gevormd door leden van Stichting JONG! Theater. De muzikale begeleiding lag in handen van Bernd van den Bos, Richard Veltman en Jurre Hogervorst. 

Wil jij ook nog naar een van deze voorstellingen? Dat kan! De Musical Autumn Nights is nog te zien in Zuiderparktheater, Den Haag (18 september), De Stoep, Spijkenisse (22 september), De Schalm, Veldhoven (28 september), De Mythe, Goes (8 oktober) en De Markant, Uden (19 oktober). Meer informatie: https://linktr.ee/musicalautumnnights