Wijnand Gomes is student Muziektheater aan Codarts Rotterdam en had als locatie de repetitieruimte gekozen, Basement of Time Window van Club Gewalt waarvan de leden ook op Codarts studeert hebben. Alles was klaar voor het eerste concert met publiek en depresentatie van zijn EP en diverse nieuwe nummers. Dit concert was tevens ook zijn VPC van zijn vierde studiejaar.

Wijnand heeft gespeeld in De Mol en de Paradijsvogel over het leven van Albert Mol en in “Een Leuk Avondje Uit”, een productie van Jetse Batelaan voor Het Zuidelijk Toneel, het paleis en Theater Artemis. Met zijn VPC slaat Wijnand aka WINE. duidelijk een andere weg in.

Wijnand schrijft, componeert en produceert al zijn muziek zelf en is eigenlijk altijd op zoek naar het maken van dansbare muziek met een boodschap. Hij laat zich inspireren door de synthwave uit de 80’s en house en techno uit de 90’s waarbij hij absoluut zijn eigen stijl heeft gevonden.

WINE. staat voor de jonge generatie, de LGBTQ+ community en voor de zoektocht naar jezelf. WINE. zoekt altijd naar de verbinding tussen popmuziek en theatraliteit. Bij WINE. kan en mag je dansen zoals je wil en worden taboe’s doorbroken. Maar bovenal, staat WINE. voor vrijheid om te zijn wie je wilt zijn, zonder oordelen.

Wijnand zette een geweldige show neer met alle glamour en glitters en een publiek dat geheel uit het dak ging en genoot van elk nummer dat hij zong in een extravagante stijl die hij samen met twee medestudenten, Lisa Drinkwater en Julia Pera, ook van strakke choreo’s voorzag. De kleding van Wijnand zag er extravagant en strak uit.

Zoals hij zijn muziek zelf helemaal managed heeft hij ook deze VPC geheel zelf georganiseerd en op poten gezet en daarmee zijn eerste live-concert verzorgt.

WINE. kan je volgen op Instagram of op Facebook.

De spotfy link staat hieronder.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]