De kaartverkoop voor de jubileumproductie Fame van Sidera Theaterproducties is net een maand geleden gestart en nu al zijn de voorstellingen in mei bijna uitverkocht. Reden om dit te vieren met een extra matineevoorstelling!

Tienjarig jubileum

Dit seizoen viert Sidera Theaterproducties haar 10-jarig bestaan. Na de successen van onder andere Aïda, Urinetown en de Nederlandse première van Carrie heeft Sidera Theaterproducties gekozen om de musical Fame in haar jubileumjaar op te voeren. Naast het spelen in de voorstelling zorgt de cast en dansgroep ook zelf voor alle kleding, rekwisieten en het decor. De voorstelling is in handen van een professioneel artistiek team onder leiding van AMA-winnend regisseur Jeroen Marcelissen. De muzikale leiding is in handen van Rick van den Belt en Kyara Verbunt verzorgt de choreografie. De jubileummusical wordt gespeeld met een live orkest onder leiding van Bas van Gestel.

Fame

In de musical Fame duik je in het verhaal van een groep leerlingen die aangenomen zijn op New York’s High School for the Performing Arts. Onder leiding van de docenten en schoolhoofd mevrouw Sherman gaan ze aan de slag met hun discipline: muziek, spel of dans. Het einddoel is doorbreken in de artiestenwereld, maar de weg naar roem is niet altijd even makkelijk. Zal het iedereen lukken om hun diploma te halen en hun dromen na te jagen?

Extra voorstelling

Wegens de succesvolle kaartverkoop speelt Sidera Theaterproducties een extra matineevoorstelling van Fame op zaterdag 13 mei om 14:00 uur in Theater ’t Raodhoes in Blerick. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.sideratheaterproducties.nl. Voor de voorstellingen op vrijdag 12 mei om 19:30 uur en zaterdag 13 mei om 19:30 uur zijn nog balkonplaatsen beschikbaar. Tickets kosten 19,50 euro per stuk.

posterontwerp door Yentl Evers, foto’s door Karin de Jonge en logo-ontwerp door Avisto Creaties