‘One Night Only’, het verjaardagsfeestje naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van productiehuis Deep Bridge, moest en zou het zotste musicalfeest worden dat ooit in Vlaanderen neerstreek. Ingrediënten daarvoor: de strafste musicalstemmen van ons land, een ijzersterk live orkest, een steengoed ensemble en dat alles verweven in een wervelende show met de bekendste musicalhits aller tijden. 

Het moet gezegd, er werd meer dan woord gehouden, want het dak van de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke knalde er afgelopen zaterdag 30 juli meerdere keren helemaal af. Het publiek danste, zong uit volle borst mee, kirde van de pret, ging recht op de stoelen staan én riep na afloop luidkeels om ‘MORE’!!

Een roep, zeg maar gerust smeekbede, die de voorbije dagen nog steeds galmde en niet in dovemansoren viel bij Deep Bridge, want er zal ‘more’ van dit komen. De Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke mag zich al beginnen wapenen om op zaterdag 5 augustus 2023 dit waanzinnige feestje opnieuw te ontvangen. Met als receptuur meer van hetzelfde, maar dan anders en nog straffer!

Nu boeken voor ‘One More Night’ (over de exacte titel wordt nog nagedacht) is de boodschap voor wie zich wil verzekeren van de beste plaatsen én wil genieten van een lanceringskorting van 15% die geldig is tot en met 15 augustus 2022! 

Tickets en info via www.deepbridge.be