‘Stars from the House’ heeft afgelopen weekend het vierde concert gepresenteerd met een mooie line-up bestaande uit Anouk Maas, Jeroen Robben, Tessa Sunniva van Tol , Linda Verstraten en Martijn Vogel.

As long as you are mine, What baking can do, Toen ik je zag, een aantal fragmenten uit The Phantom, Mean Girls en Never never never land zijn een aantal nummers die deze cast in dit concert brengt. In deze tijd is dit een mooie manier om toch te genieten van een concert via internet. Het verrassende van deze versie is dat er duetten worden gezongen door bijvoorbeeld Linda en Tessa die nog nooit samen gezongen hebben. Dat maakt dit concert tot iets speciaals. De uitsmijter is er een om in te lijsten en dit online concert waardig afsluit.

Een deel van de nummers is daadwerkelijk thuis opgenomen maar ook in een studio wat nog een extra dimensie geeft. Met de mooie stemmen van deze cast is het lekker om even te genieten van mooie muziek en mooie nummers waarbij je met koptelefoon nog meer kunt genieten.

Binnenkort is het de beurt aan aanstormende talenten zoals Pamela Kroes, Peter de Kroon, Willemijn Böcker, Jeroen Sigterman en Donna-Jo Aarts.

Kaarten kun je bestellen op www.eventim.nl