Vorig jaar presenteerde de Zoetermeerse theatervereniging Greg & Baud Productions voor het eerst het 4×4 Festival. Een theaterfestival waarbij de magie van theater wordt gevierd. Het idee voor dit festival is geboren tijdens de coronacrisis. De vrijwilligers van Greg & Baud Productions hebben een lange tijd stil moeten zitten, de repetities werden afgezegd en de voorstellingen gingen niet door. Toen in de zomer van 2020 de versoepelingen werden aangekondigd, wilden de vrijwilligers van Greg & Baud Productions dit vieren! En hoe doe je dan nou beter dan met een festival vol theater?!

Na het succes van de eerste editie, presenteert Greg & Baud Productions vol trots de tweede editie van het 4×4 Festival! Op 21 augustus 2021 vindt het festival opnieuw plaats. Net als afgelopen jaar vieren de vrijwilligers dat er weer theater gemaakt mag worden. Want helaas was ook het afgelopen seizoen een veel te leeg seizoen, met afgelaste repetities en gesloten theaters. Vier de magie van het theater met Greg & Baud Productions mee! Verwacht een intieme sfeer en de magie van theater en een coronaproof festival.

 Het 4×4 Festival is een theaterfestival waarbij 16 makers, 16 voorstellingen presenteren van maximaal 16 minuten. De voorstellingen vinden plaats in 16 ruimtes van de Horizon Zoetermeer. De basisschool de Horizon wordt op 21 augustus 2021 éénmalig omgebouwd tot een heus festivalterrein. Verwacht theater op plekken waar je het normaal niet verwacht. Een cabaretvoorstelling in het kleuterlokaal en een revue op de gang. Niks is te gek bij het 4×4 Festival!

 Laat je onderdompelen in de wereld van theater. Lach, verwonder en geniet, vier de kracht van theater. Enthousiast geworden? Wij kijken er naar uit je te ontvangen!

Zaterdag 21 augustus | 14:00 – 18:00 & 18:45 – 22:30

Basisschool de Horizon Zoetermeer | prijs: €16

Tickets via: www.greg-baud.nl