Na de succesvolle premièretournee van ‘Ruth – De Familiemusical’, met 2000 bezoekers, vindt in april 2022 een tweede tournee plaats. Basis voor de musical is het Bijbelverhaal Ruth, dat ook wel de ‘parel van het Oude Testament’ wordt genoemd. De nieuwe tournee start op zaterdag 23 april in De Goudse Schouwburg. Daarna volgt op zondag 24 april Theater de Bussel in Oosterhout en op dinsdag 26 april het Theaterhotel Almelo.

Een actueel, aangrijpend en authentiek verhaal, dat als een sprankelende familiemusical op de planken wordt gebracht door KISI Nederland. Laat je raken door een eeuwenoude Bijbelse vertelling, die niets van zijn krachtige boodschap heeft verloren. Een verhaal vol hoop, dat past in deze tijd van onzekerheid en opnieuw beginnen.

Ruth is een jonge vrouw die, wanneer alles in haar leven verloren lijkt, voor een lastige keuze komt te staan. Ze besluit om met haar schoonmoeder Naomi mee te gaan naar het voor haar onbekende Bethlehem, want ze voelt een diep verlangen om de God en het volk van Naomi te leren kennen. Daar, in een onbekend land, moet ze voor zichzelf en haar schoonmoeder een nieuw leven op zien te bouwen, wat lastig blijkt te zijn. Maar wanneer Ruth de sympathieke landeigenaar Boaz ontmoet, gloort er nieuwe hoop.

Een jonge cast en crew van 100 personen brengt ‘Ruth – De Familiemusical’ tot leven. De musical, vol humor en pakkende scènes, is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar.

Enkele reacties van bezoekers:

  • “We hebben genoten, gelachen en gehuild. Alles was mooi: acteurs, decor, geluid, muziek. Wat een enthousiasme en plezier.”
  • “Het begint wervelend en neemt je mee in de vreugde. En dat blijft. Formidabel!”
  • “WEERGALOOS!!! Qua decor, kleding, toneel-zang- en danskwaliteit heel professioneel! Kippenvelmomenten! Wat een talent! Alles klopte!”
  • “Een oud verhaal, maar zo vertolkt dat je je erin kunt herkennen. Prachtig weergegeven, mooi gespeeld, muziek die naklinkt. Echt ontroerend!”
  • “Het was ontroerend, speels, levendig, geweldige cast, afwisselende en krachtige scènes, zang en dans een genot, hele goede muziek, prachtig verhaal dat tot eenieder spreekt. Kortom een belevenis dat nog lang nagalmt!”

Meer informatie en tickets op: www.ruth-musical.org