Stichting NDM Theaterproducties presenteert op 17 september 2021 in het theater Zuidplein een musicalconcert. Naast Tony Neef en Ellen Evers en Marleen van der Loo zijn ook Martijn Vogel, Rutger Bulsing en Niels de Mossenau van de partij. Onder begeleiding van een symfonisch orkest zullen verschillende musicalhits de revue passeren.

Iedereen die van zowel theater als musical houdt, kan op 17 september zijn hart ophalen. Naast bekende nummers zoals This is me (The Greatest Showman), Ik ben een vrouw (3 musketiers) en This is the moment (Jekyll & Hyde), kan het publiek ook kennismaken met nummers uit Lelies en Man op Duivelseiland.

NDM

NDM theaterproducties is een recent opgericht productiehuis. Niels de Mossenau van NDM, die op de avond zelf ook meezingt, kan niet wachten om de theaters in te gaan: “Corona heeft het afgelopen anderhalf jaar ons leven bepaald en het is fijn om weer op de bühne te mogen staan.” Het musicalconcert is de eerste productie van NDM en De Mossenau is ontzettend trots op de cast: “Alle solisten zijn stuk voor stuk bekende namen in de musicalwereld en ze staan garant voor een fantastische avond.”

Op de avond van 17 september zijn er twee concerten. De eerste begint al om 19.00 uur en de tweede zal om 21.30 uur zijn. Door de coronamaatregelen is het nog steeds niet mogelijk om alle plaatsen in de zaal te vullen, dus wees er snel bij. Kun je er niet bij aanwezig zijn, maar wil je het concert wel graag zien, dan is het mogelijk om het concert van 21.30 uur via een livestream te volgen.

Over de artiesten

Ellen Evers kennen we onder andere van Cabaret, waar ze de rol van Sally Bowles vertolkte en Tony Neef verkreeg aanzien in de theaterwereld door zijn werk in Miss Saigon. Naast Ellen en Tony voeren ook Marleen van der Loo (Elisabeth), Martijn Vogel (The Addams Family), Rutger Bulsing (Soldaat van Oranje) en Niels de Mossenau (Lelies) hun favoriete nummers op. Samen met het live-orkest van twintig man en twaalf koorleden belooft het een mooie en muzikale avond te worden.

Voor tickets en informatie: https://ndm-theaterproducties.nl/producties/showstoppers.html