Altijd al de rol van Angel willen spelen in de musical RENT? Door het uitvallen van een castlid, is Theatergroep SPOT op zoek naar een nieuwe Angel! Kom jij binnenkort auditie doen?

Angel is een drag queen en drumperformer. Daarnaast doet hen klusjes voor rijke mensen om aan geld te komen om zo diens vrienden af en toe te kunnen trakteren. Hen is een positief en zorgzaam mens en wordt verliefd op Collins. Van 13 t/m 16 juni 2024 staat Theatergroep SPOT, onder leiding van regisseur Ino Mijland en muzikaal Leider Richard FitzHugh, met RENT in Theater Korzo in Den Haag.

Over RENT

525.600 minuten, wat maakt een leven? Hoe meet je een jaar? Mark, een documentairemaker besluit een film te maken (zonder script) over het leven in de kunstenaarswijk waar hij woont. Het doek is het kraakpand waar hij en zijn vrienden wonen, de verhaallijn is hun leven. Hoe overleven deze jonge bohémiens in een snelle en chaotische New York? Wat als HIV/AIDS je leven verandert? En wat doe je als je wilt blijven vechten tegen het kapitalisme, maar jezelf daardoor dreigt te verliezen?

Auditie doen?

Lijk het je leuk om auditie te doen, reageer dan via info@theatergroepspot.nl De na-audities voor Angel vinden plaats op vrijdagavond 16 februari tussen 18:30 en 22:30 in Don Bosco in Rijswijk.

Wij vinden het belangrijk om iedereen een kans te geven om te auditeren, maar tegelijk hopen wij dat dit zo snel mogelijk kan. Laat het ons dan ook weten wat je beschikbaarheid is, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Over Theatergroep SPOT

Wij zijn een Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Theatergroep SPOT is in 1986 ontstaan als onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater en vanaf 1996 als zelfstandige vereniging doorgegaan in Den Haag. Dat betekent dat we inmiddels 30 jaar lang producties maken en daar zijn we natuurlijk trots op. Ieder seizoen brengen we een grote musical naar Den Haag, geven we concerten in verzorgingstehuizen en doen we tal van kleinschalige projecten. Bij Theatergroep SPOT handelen we vanuit betrokkenheid, waardering en respect. In het delen van onze passie streven we samen naar een goede balans tussen kwaliteit en plezier. Iedereen die lid is van onze vereniging draagt zijn steentje bij.

Meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact op via info@theatergroepspot.nl