Na het grote succes van ‘The Addams Family’ vorig jaar, brengt Theatergroep NuRT (onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater) dit jaar ‘FAME – de musical’ naar de Rijswijkse Schouwburg.  Deze tovert zich op 13 en 14 april 2024 om tot High School of Performing Arts in New York City.

Over FAME – de musical

FAME – de Musical volgt de hoogte- en dieptepunten van de studenten aan de beroemde High School for the Performing Arts in New York City. Ze nemen je mee vanaf hun eerste jaar tot aan hun afstuderen, waarin we niet alleen hun passie voor muziek, dans en toneel zien, maar ook hun worsteling met ambitie, roem en zelfvertrouwen.

Dit is een voorstelling over de harde, maar mooie wereld van de beginnende kunstenaar, nieuwe vriendschappen en romantische relaties en de schaduwzijde van de glitter en glamour. Natuurlijk ontbreekt de hit-song ‘Fame’ niet in de voorstelling, die gespeeld wordt met een live-orkest o.l.v. Otto Kaaij. 

Let op: deze voorstelling heeft een leeftijdsadvies van 12+. Wij raden aan om kinderen onder de 16 jaar met een begeleider te laten komen.

Tickets

Dit wil je niet missen! FAME – de musical is te zien op zaterdag 13 april 2024 om 19:30 uur en zondag 14 april 2024 om 14:00 uur. Bestel snel je tickets via de website van de Rijswijkse Schouwburg: klik hier om jouw kaarten te bestellen

Over Theatergroep NuRT

Sinds 2002 is NuRT de jongerengroep van het Rijswijks Jeugdtheater (RJT). Hier kunnen jongeren vanaf 18 jaar hun passie voor theater/musical kwijt. NuRT staat voor Nieuw Rijswijks Theater en speelt musicals voor een breed publiek.

Jaarlijks voeren wij één grote musical op onder leiding van een professioneel artistiek team. NuRT speelde tot nu toe de musicals Hairspray, Lucky Stiff, Urinetown, Legally Blonde, Fame!, Ja Zuster Nee Zuster, Aïda, Wat zien ik?!, Grease, Kiss me, Kate, West Side Story, Chicago, RENT, Les Misérables, FAUST, Footloose, Our House, All Shook Up en afgelopen seizoen The Addams Family! De spelers van theatergroep NuRT verzorgen niet alleen het vermaak op het podium, maar ook het decor, de rekwisieten en de kleding. Zelfs de PR en kap en grime is in handen van de spelers. Zij worden hierbij geholpen door vrijwilligers.

Benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Volg ons op alle socials @theatergroepnurt en @rijswijksjeugdtheater.