Kwatta heeft een breed internationaal netwerk, mede dankzij succesvoorstelling Jabber. En het is net een personage uit die voorstelling, Quattre, die met haar onbekende doch begrijpbare taal doet wat wij wegens Corona niet kunnen: de wereld rondreizen. Ze gaat langs bij andere (jeugd)theatermakers die thuis zitten en zo toont ze ons dat ook zij -net als wij- nog steeds bezig zijn met het maken van kunst! Zo wil Kwatta internationale artiesten verbinden. Er komen meerdere afleveringen van deze serie die de naam De Holle Bolle Worrreld Rondo (in Jabbertaal dus) draagt en er wordt ook educatiemateriaal aan gekoppeld, zodat leerkrachten er straks mee aan de slag kunnen. Ook zij moeten het dezer dagen immers stellen zonder theater op school.

Hoewel dat laatste mondjesmaat zal veranderen, als het van Kwatta afhangt. Op 26 juni (om 13u) wordt de talentontwikkelingsweek i.s.m. de HKU writing for performance-opleiding afgesloten met een voorstelling voor een beperkt publiek van kinderen, én wordt die voorstelling tegelijk gelivestreamd. Net als bij het project De Holle Bolle Worrreld Rondo wil Kwatta de noodgedwongen digitalisering in Corona-tijden net iets anders aanpakken, door met name het doelpubliek van de afstuderende HKU-schrijvers in de zaal te hebben en tegelijk een veel prettiger live-gevoel te creëren, ook voor de kijkers thuis. Wie zich wil melden voor de livestream, ontvangt een unieke code en een streaming link. Deze kan verkregen worden door te mailen naar marc@kwatta.info .

Nog deze zomer brengt Kwatta de première van Bos van Benen, Stad van Stenen in theater Het Badhuis. Hierover volgt later meer info.