Ben jij iemand die houd van zingen, dansen en acteren? En lijkt het jou leuk om les te krijgen van bekende Nederlanders? Dan is de theaterworkshop van Theaterschool Luna de ideale zomeractiviteit!

In de week van 15 t/m 19 augustus beleef je een gezellige ervaring waarbij je les krijgt van professionals uit het vakgebied, samen met een leuk team. Tijdens deze workshop ervaar je als deelnemer niet alleen een leerzame maar ook leuke tijd. Er wordt dan ook veel gelachen en gekletst terwijl je vaardigheden worden verbeterd. De professionals Jordy Maarseveen, Esmee Mardjan, Silvia Opstal en Esmee Dekker geven jou dan ook 8 uur per dag les in verschillende zang dans en spel oefeningen. Daarnaast wordt er ook 1op1 lessen gegeven waarbij je jezelf kan ontwikkelen om beter te worden in de entertainment.

Het kamp staat voor spelplezier en ontwikkeling van jou eigen vaardigheden. Deze workshop bevat de perfecte balans tussen professionaliteit en plezier en is geschikt voor 4 jaar en ouder. Tijdens deze workshop werk je dan ook samen met ander deelnemers om de sterren van de hemel te spelen tijdens jullie eigen voorstelling.

Lijkt dit voor jou een leuke workshop? Bekijk dan de site www.theaterschoolluna.nl/workshop en meld je aan. Want Je durft pas iets, als je het doet!